Tenerife Adventures

Tenerife Adventures bucket list activities

Tenerife Adventures

Tenerife Adventures

The experience of a lifetime awaits you

in TENERIFE

Thomas Doetterl
Thomas Doetterl
2024-04-10
Ich kann Tenerife Adventures (TA) uneingeschränkt weiterempfehlen. Supereinfacher Kontakt über WhatsApp und Antworten kamen immer sofort zurück. Die Masca-Wanderung ist genauso wie beschrieben und war sehr schön. Ebenso die Wal- und Delfintour war ein tolles Erlebnis. Leider hatte hier unser öffentlicher Bus zur Tour Verspätung und wir hätten ohne Unterstützung von TA, die ich per WhatsApp kontaktiert hatte, die Abfahrt des Bootes verpasst. TA hat für uns kurzerhand die Abholung vom Busbahnhof in Los Christianos organisiert und erwirkt, dass das Boot auf uns 10 Min. gewartet hat. Toller Einsatz von TA.
Viktória Zakariás
Viktória Zakariás
2024-03-31
Két programon vettünk részt a Tenerife Adventures jóvoltából és mindkettőt nagyon ajánlom! 1. Teide - Csillag vizsgálás: Profi csillagász várt ránk a gyülekező ponton, ahova nagyon egyszerűen oda lehetett találni! A csillagászunk, Gyuri fejében végtelennek tűnő mennyiségben van információ az Univerzumról és annak minden, az emberiség által jelenleg ismert képződményéről! Bármit kérdezhettek a témában, és nagyon jól is magyaráz! Emellett az éjszakai égbolt látványa ilyen magasban ha lehet, még sokkal szebb, mint amennyire eleve a szigeten! A távcső segítségével a helyszínen készítettünk fotókat, amiket aztán meg is kaptunk... Hát ilyet nem sok nyaraláson készíthetünk :), fantasztikus élmény, ami garantáltan egyedülálló emlékekkel szolgál a pihenésetekről! 2. Napfelkelte a Teide csúcsáról - Extrém túra: Na most fontos tudni, hogy a túra tényleg extrém :D Főleg ha aznap harmadszor vagy a Teidén :D Úgy alakult, hogy a felvonós túra helyett erre esett a választásom, de életem legjobb döntésének tartom! Mi egy napra összevontuk a két programot (sajnos nem volt túl sok napunk a szigeten), csillagnézés után éjszaka "felsétáltunk" a Teide legtetejére, hogy lássuk azt az egyedülálló napfelkeltét, amit most meg sem próbálok szavakkal leírni, mert nem lehet! Annyit mondanék csak, hogy nem a fáradtságtól potyogtak a könnyeim amikor fentről körülnéztem! (Pedig nagyon fáradt voltam :D) Szuper csapatunk volt; ide kellett egy jó csapat és egy olyan jó túravezető, mint Álmos, mert erősen meg kellett harcolni elsősorban magammal, hogy menjek tovább és csak a cél lebegjen előttem: napfelkeltére fel KELL érni, mert az nem vár senkire :)! De sikerült és... sikerült :)! Menjetek fel, meglátjátok :) Szuper szervezés, jó kommunikáció, mindkét program 5 csillag!!! Jövőre is megyünk!!! :) Mindent nagyon köszönünk!!
Adrian T.
Adrian T.
2024-03-30
Amazing service and good communication via WhatsApp!
Kriszti Bakonyi
Kriszti Bakonyi
2024-03-18
Masca túrára indultunk barátainkkal, de sajnos előtte 2 nappal az Ördög szurdokban kifordult a bokám. Telefonon hívtam Neubauer Gábort, hogy le kell mondanunk a túrát (csak barátaink mentek) Ő azonnal a segítségünkre sietett, pedig pont szabin volt, és keresett nekünk későbbre helyette egy yachtos bálnales programot. Így nem veszett el a pénzünk, sőt egy fantasztikus programot kaptunk helyette, hálásak vagyunk érte nagyon!! Köszönöm! Profi csapat, mindenkinek ajánlani tudom!! 👍
Dániel Kardos
Dániel Kardos
2024-03-18
Tavaly egy fantasztikusan sikeres, tengeri kajakos delfinlesen voltunk Gáborékkal, ezért most is hozzájuk fordultunk, hogy igazán tartalmas legyen tenerifei nyaralásunk. Ezúttal az éjszakai Teide-mászást és a két órás szörf oktatást választottuk, jó kis apa-fia programként. A szörfözés a Las Americas strandon volt. Az oktatónk, Leo, nagyon türelmesen, érthetően magyarázta el és mutatta meg az alapokat. Néhány próbálkozás után sikerült felállni a deszkára, nagyon élveztük, és másfél óra alatt úgy elfáradtunk, hogy alig álltunk a lábunkon. A hajnali Teide-mászás túlzás nélkül életre szóló élmény volt! Álmos volt a túravezetőnk, aki igazi profiként vezette pár fős csapatunkat. Mindenféle felszerelésből volt nála tartalék, sőt a hajnali mélyponton, a menedékházban még különleges, saját készítésű kávéval és teával is felturbózott minket az utolsó szakasz megmászása előtt. A túra nagyon fárasztó volt, pedig elég edzettek vagyunk. 11 km, 2300 m-ről 3718 m-re, kb. 7,5 óra pihenőkkel. A csúcson fantasztikus volt a kilátás a napkeltében, a Teide kúpjának háromszög alakú árnyékával. Igazi euforikus hangulatba kerültünk, csupa fáradt, de boldog arc vett körül minket, miközben mindenfelé kénes gőzök törtek elő a kövek közül. Szuper választás volt mindegyik program!
Kitti dr. Körmöndi
Kitti dr. Körmöndi
2024-03-18
Mindent megtettek azért, hogy a mi külön igényeinknek megfelelően szervezzék meg a programjainkat, ami sikerült is nekik tökéletesen! A szervezés professzionális, útleírások mindenre kiterjedően pontosak, csak követni kellett azokat. A túrák, programok eszméletlenül jók voltak és a túravezetők is kedvesek, profik! Külön köszönet Gábornak, hogy mindent úgy megszervezett nekünk ahogy azt szerettük volna! Csak ajánlani tudom őket!!
Anna A
Anna A
2024-02-10
Wir waren sehr froh, dass wir kurzfristig eine Tour durch die schöne Masca Schlucht buchen konnten. Die Organisatoren waren in dieser Hinsicht sehr freundlich und zuvorkommend. Die Tour selber war gut organisiert, wir hatten sehr viel Spaß!
Gabi
Gabi
2024-01-29
Január végén Anaga túrán vettünk részt Peti és Evelin vezetésével. A különleges babérlevelű erdőben tett rövidebb túra után a kellemesen kaptatós hegyi szakaszon végig gyönyörködhettünk a hegycsúcsok és völgyek, no meg az óceán csodálatos panorámájában. A barátságos és figyelmes túravezetők olyan természeti szépségeket mutattak meg nekünk, amiket egyébként soha nem találtunk volna meg. Szuper élmény volt, nagyon feldobta a nyaralásunkat, köszönjük!

ABOUT US

In 2016 my wife and I moved to Tenerife, a beautiful Canarian island. Our first thing was discovering the non touristic zones, unique and volcanic places of Tenerife.

We had more and more experiences, and friendships were formed along the way. Then came the idea of forming an adventure based company. 
We love the nature of the island and the thousand faces of Tenerife.   Nowdays we formed a team and we are working every day to give you the bucket list adventures on this amazing island. We try to be as green as possible. With the help of qualified guides, we will show the beauty of Tenerife. Get ready for the adventure. 

Tenerife – Adventures team 

Sophie, Peter, Adam, Lila, Gabor 

Tenerife: "island tour in Tenerife"
Play Video about Tenerife: "island tour in Tenerife"

THOUSAND FACES OF TENERIFE

Tenerife is one of the most diverse of the Canary Islands.  In the south, there are barren volcanic cliffs, craters, sandy beaches and bustling cities, while in the north there is lush green nature, banana fields, tropical fruit groves and unique landscapes. Tenerife is rich in natural attractions. There is a real bucket list of activities to choose from. A hike tour to Spain’s highest point, Teide (3718 metres) and the view of the sunrise or sunset, or kayaking in the Atlantic ocean while dolphins are nearby are unforgetable moments. Our aim is to avoid mass tourism and crowded places, and only take our guests to places they wouldn’t get to on their own. Why us? We speak English, German, Spanish and Hungarian.